4 mini DIY projectjes voor vrouwen

Ben je toe aan een klein klusproject? Hieronder sommen we 4 ideeën voor je op!

  • Ga aan de slag met jasseron!

Met jasseron, ook wel schakelketting genoemd, maak je de mooiste creaties eenvoudig zelf. Het wat je nodig hebt is jasseron naar keuze, buigringen en een slot. Ga je voor een ketting? Hang er dan een mooie hanger aan, om de ketting af te maken. Met hetzelfde jasseron maak je eenvoudig een bijpassende armband. Knip het jasseron op maat en bevestig aan beide uiteinden een buigring. Aan de ene buigring bevestig je het slot, de andere gebruik je om het slot aan vast te haken.

  • Maak je eigen enkelbandje

Ze zomer komt eraan! De hoogste tijd om een vrolijk enkelbandje te maken. Dit kun je wederom met jasseron doen, maar diverse kleuren zomerse kralen zijn wel zo vrolijk. Je kunt de kralen rijgen op elastiek, maar het gebruik van ijzerdraad en een slot is wellicht handiger in gebruik. Zo hoef je niet perse je schoenen uit te doen om het enkelbandje aan te doen.

  • Rijg je eigen zonnebrillenkoord

We blijven in zomerse sferen, met een DIY zonnebrillenkoord. Ga voor jasseron of geregen kralen en hang er leuke bedels, kwastjes of pompoms aan om het geheel een speels effect te geven. Zo heb je altijd een uniek exemplaar!

  • Maak je eigen sleutelhanger

Een klassieker die iedereen wel kan gebruiken is een sleutelhanger! Of het nu voor je huissleutel is, voor je autosleutel of fietssleutel. Dit is ook altijd een leuk cadeautje! De eenvoudigste DIY is het maken van een Cuoio sleutelhanger. Deze Italiaans leren sleutelhangers van Betaalbarekralen personaliseer je in een handomdraai door leuke schuivers met cabochons toe te voegen of door ImpressArt te gebruiken.

Ben je ondernemer en wil je onderdelen of sieraden inkopen voor winkel? Schaf dan de bovenstaande onderdelen aan bij een sieraden groothandel. Succes met deze DIY’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *