Een zitzak voor je woonkamer of kinderkamer:

Een hocker voor in je woonkamer of een zitzak in je kinderkamer? Je kan deze meubelstukken ook in andere ruimtes van je woning plaatsen. Zitzakken en hockers zijn super leuke elementen om je interieur gezelliger te maken. Ben jij benieuwd naar de voordelen hiervan? Lees dan zeker verder!

Waarom een zitzak kopen?

Een zitzak heeft het imago dat het voor kinderen geschikt is. Maar zitzakken zijn ook geschikt om bijvoorbeeld in je woonkamer te plaatsen of in je slaapkamer. Je kan de zitzak op allerlei manieren aan je interieur toevoegen. Er zijn kleine of grote zitzakken, zakken waar je in kunt liggen of waar je alleen in kan zitten. Kortom, het is toepasselijk voor elk interieur. 

Een hocker die bij je zetel past:

Heb jij een zetel gekocht en wil je deze graag een extra upgrade geven? Of wil jij een zetel kopen die net iets anders is dan anders? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Urban Sofa. Hier kan je heel wat verschillende soorten zetels terugvinden. En een leuk weetje: ieder model zetel in de collectie van Urban Sofa heeft een eigen type hocker. Op die manier past je hocker perfect bij je nieuwe zetel én ben je origineel. Hockers kan je gebruiken als bijzettafel maar het is ook ideaal voor een extra zitplek. Een extra zitplek kan je gemakkelijk gebruiken wanneer je gasten ontvangt of als je al graag eens je benen strekt op de zetel. Zo kan je echt tot rust komen en genieten van je vrije tijd.

Koop je hocker of zitzak bij Urban Sofa:

Ben jij op zoek naar een hocker of een zitzak? Zoek dan niet verder want bij Urban Sofa zul jij vinden wat je nodig hebt. Zetels, fauteuils, eetkamerstoelen of tafels nodig? Ook daarvoor kan je bij hen terecht. De hockers en zitzakken zijn handgemaakt in een Europese fabriek, wat écht vakmanschap is. Urban Sofa kan de meubelen aanbieden aan een mooie kwaliteit én ook een goede prijs. Wil jij het geheim hierachter weten? We geven deze graag met je mee: doordat Urban Sofa verschillende schakels uit het proces weg kan laten, vallen er ook extra kosten weg voor hen. Jij kan dus ook genieten van deze authentieke meubelstukken. Heb je opmerkingen, vragen of andere bezorgdheden omtrent de meubelstukken van Urban Sofa? Ga dan zeker eens langs in de showroom in Wageningen of bel naar het telefoonnummer: 0317 421 796.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *