Hoe bouw je nieuwe schuur.

Staat uw tuin vol met fietsen en is er in de winter geen plek om uw tuinmeubelen te stallen? Overweeg dan om een ​​schuur in uw tuin te bouwen. Hierdoor ziet je tuin er direct minder rommelig uit en heb je een plek om je spullen veilig op te bergen. Lees onderstaande tips voor het bouwen van uw nieuwe stal.

Tip 1: goede voorbereiding

Het klinkt misschien cliché, maar een goede voorbereiding is echt het halve werk. Bedenk wat u in de schuur wilt neerzetten en hoeveel ruimte u nodig heeft. Controleer vervolgens of u vergunningen nodig heeft en hoeveel het gaat kosten om een ​​nieuwe schuur te bouwen. Heeft u niet genoeg ruimte om al uw fietsen, afvalcontainers en tuinmeubelen in uw schuur te plaatsen? Denk dan aan klikconversies. Hiermee zijn je vuilnisbakken nog steeds niet zichtbaar, maar hoef je ze niet in de schuur te zetten.

Tip 2: combineer het tuinpaviljoen met de nieuwe luifel

Bent u op zoek naar een nieuwe schuur, dan kunt u ook kiezen voor een tweevoudige schuur. Als je een tuin op het noorden hebt, kan het handig en leuk zijn om een ​​tuinhuisje te bouwen. In combinatie met een luifel krijg je opbergruimte en een luifel waaronder je kunt zitten.

Tip 3: Implementatie

Natuurlijk kan niet iedereen in zijn eentje een schuur bouwen. Houd hier dus rekening mee in uw budget. Zelf doen is natuurlijk veel goedkoper, maar soms is het beter om een ​​professionele vakman in te huren. Als u iets verkeerd doet, zoals een fundering, zullen de reparatiekosten aanzienlijk stijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *