Vensterbanken op maat, voor binnen & buiten!

Bent u op zoek naar een vensterbank, dan bent u bij COMPOSIETvakman.be aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een vensterbank voor binnen of buiten, wij kunnen u gericht van dienst zijn met een prachtige & stijlvolle vensterbank op maat. Uiteraard vertellen wij u graag wat meer over onze prachtige collectie & dienstverlening:

Voor binnen:

Met een gericht assortiment vensterbanken voor binnen bij COMPOSIETvakman.be slaagt u eigenlijk altijd wel. Laten we beginnen met onze collectie op het gebied van materiaalsoorten. U vindt bij ons een unieke collectie composiet, zowel het voordelige marmercomposiet als het hoogwaardige kwartscomposiet, in een enorme hoeveelheid kleuren & stijlen, van strak wit of zwart tot luxe marmerlook, sfeervolle natuursteen look & stoere beton look. Maar ook voor “echt natuursteen” bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben een prachtige collectie samengesteld met o.a. bianco carrara marmer, de echte Belgische blauwsteen (arduin) en diverse graniet soorten. Iedere vensterbank wordt bij ons op maat vervaardigd door ervaren vakmannen. U kunt bij ons online eenvoudig de gewenste afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig invoeren en de gewenste afwerking selecteren. 

Voor buiten:

Maar ook in uw zoektocht naar de juiste vensterbank voor buiten zijn wij u graag van dienst. Ook hierbij zijn er diverse materialen, al is de keuze wel wat kleiner. Erg populair voor buiten is arduin & graniet, maar wij voeren ook een kleine collectie marmercomposiet voor buiten in mooie donkere “arduin look”. Houd er wel rekening mee dat wij graniet & marmer composiet alleen als “vlakke raamdorpel” aanbieden. Bent u op zoek naar een schuine vensterbank voor buiten, dan vindt u bij ons een gerichte collectie van blauwe steen. Ook deze maken wij in eigen werkplaats op maat, met liefde voor het vak & oog voor detail. Nieuwsgierig geworden, bekijk dan hier alle vensterbanken voor buiten (raamdorpels) van COMPOSIETvakman.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *