Wat zijn de belangrijkste redenen om verdiepingsvloeren te nemen?

Natuurlijk zal je verdiepingsvloeren overwegen omdat je meer ruimte nodig hebt. Als je geen zin of geld hebt om een grote verbouwing aan te gaan, of niet wilt verhuizen naar een groter pand, zal dit als een goede oplossing in de oren klinken. Naast extra ruimte, kan je ook nog kiezen uit verschillende soorten verdiepingsvloeren. Dit ligt aan het gebruiksdoel van de vloeren. De adviseurs zullen je hier natuurlijk bij helpen. 

Extra ruimte in het pand

Dit is de belangrijkste reden om te kijken naar een etagevloer op maat. Je hebt meer ruimte nodig omdat het bedrijf is gegroeid en je meer werknemers of een groter assortiment hebt. Vaak is het zo dat een magazijn veel verticale ruimte heeft. Als al je spullen dus nog uitsluitend op de begane grond te vinden zijn, heb je vast veel leegte boven je. Door uit verschillende soorten verdiepingsvloeren de juiste te kiezen, kan je extra verdiepingen creëren. Door je producten in de hoogte te bewaren, kom je ineens op veel meer ruimte! 

Flexibele investering

Een etagevloer op maat bestellen is een grote investering. Maar dit geldt natuurlijk ook voor een verbouwing of een verhuizing. Wat wel een groot voordeel is aan al deze verschillende soorten verdiepingsvloeren, is dat ze gemakkelijk te demonteren en mee te nemen zijn. Ga je dus ooit nog in de toekomst verhuizen naar een ander, groter pand, dan kunnen ze gewoon meegenomen worden! De kans is namelijk groot dat je daar ook de extra ruimte nog zeker kunt gebruiken.   

Sneller terug te verdienen

Wat je ook beslist, bij een grote uitbreiding horen ook grote kosten. Toch zijn er voordelige en minder voordelige opties. Over het algemeen is het bestellen en installeren van een etagevloer op maat een stuk goedkoper dan een hele verhuizing of verbouwing. Dat is het ook logisch dat deze kosten een stuk sneller zijn terugverdiend. Dit geeft veel ondernemers een stuk meer vertrouwen als het gaat om dit soort beslissingen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *