Enkele opties voor een mooie kachel in de tuin

Voor ieder die graag buiten in de tuin zit zijn er bepaalde maanden waarin het gure weer dit onprettig maakt. Een gezellig vuurtje erbij doorbreekt niet alleen de somberheid van de herfst- en wintermaanden, maar biedt ook functionaliteit doordat het warmte afgeeft of gebruikt kan worden om te grillen. Voor in je buitenhuisje kan je ook een pelletkachel cv kopen om op een gezellige manier door de donkere dagen heen te komen. Wat je voorkeur ook is hier is een selectie van enkele vuurplaatsen die je in jouw tuin kan opstellen om de koude en duisternis te verdrijven.

Life Under Canvas draagbare vuurplaats

Ben je een echte kampeerder? Dan is Life Under Canvas (‘Leven Onder Doek’) ideaal voor de elke kampeerplek. Met de bescheiden afmetingen van 43cm x 43cm x 32cm kan je deze vuurplek eenvoudig meenemen.

Elke doorgewinterde kampeerder weet dat een vuurplaats een essentieel onderdeel van de uitrusting kan zijn voor koudere avonden onder de sterren, waardoor dit draagbare model een must-have is voor iedereen die de komende maanden een reis in de buitenlucht plant. Het bestaat uit vier componenten en een draagtas, het is een makkie om plat en achter in de auto te stoppen, en het is even gemakkelijk om ze weer in elkaar te zetten als je klaar bent voor je kampvuur. De verwijderbare houtskoolplaat maakt het eenvoudig schoon te houden en als je er een barbecue van wilt maken, kun je een statief, pot en bakplaat apart bij hetzelfde bedrijf kopen.

Tepro gladstone open haard

Voor als je een niet zo opvallende kachel in je tuin wilt hebben is deze variant geschikt vanwege de camouflage-look. Door patroon met stenen kan aangezien worden als deel van de border of de stenen buitenmuur van de tuin. De afmetingen van 67,5 cm x 67,5 cm x 59 cm zijn aan de grotere kant ten opzichte van andere haarden. Op woning consultancy vind je meer blogs over open haarden en andere woonaccessoires.

De combinatie van het stenen muureffect en het zwarte gaasdeksel geeft een mooie nette afwerking aan deze diepe vuurplaats, die het minst waarschijnlijk was van alle vuurkorven die we hebben getest om te spuwen of as rond te laten vliegen. Het muureffect is goed voor een meer gecamoufleerde look wanneer het niet in gebruik is, en je hoeft je geen zorgen te maken over roest, zelfs als je het in de winter in de tuin laat staan. Ziet er jaren later ook net zo goed uit.

Charles Bentley roest vuurplaats

Als je jouw vuurkorf of kachel vuur in de tuin het liefst na gebruik uit het zicht wilt hebben kan je deze roestige uitvoering gebruiken. Deze is eenvoudig op te bergen vanwege het feit dat deze makkelijk draagbaar is. De grootte ervan is 21,5 cm x 62,0 cm x 62,0 cm.

Het komt niet vaak voor dat de roest van een product het belangrijkste verkoopargument is, maar deze vuurplaats heeft een prachtige verbrande oranje kleur als gevolg van de oxidatie, die hij combineert met een eigentijdse vorm, waardoor het een echt statement-stuk voor je tuin is. De vuurschaal is afneembaar – handig om hem op te bergen wanneer hij niet in gebruik is – en de diepte is goed genoeg om een ​​flink aantal houtblokken te laten branden voor een warm vuur zonder dat de as overal vliegt, zelfs op winderige dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *