Met deze automatten geef je kleur aan jouw auto-interieur

Met je automatten bescherm je het interieur van je auto. Ze dragen bij aan het verzorgde uiterlijk van je binnenwerk en maken dat je je auto makkelijker schoonhoudt. Maar na langdurig gebruik raken je automatten versleten, waardoor deze voordelen niet meer van toepassing zijn. Is het tijd om je matten te vervangen? Laat dan automatten op maat maken. Doe je dit, dan weet je zeker dat je matten goed vastzitten, perfect in je auto passen en helemaal op jouw smaak zijn afgestemd. Zoek jij een specialist in automatten in Belgiƫ? Bestel je op maat gemaakte automatten dan online, zonder moeite. Het is slechts een kwestie van keuzes: van welk materiaal laat jij je automatten maken? En welke kleur past het best bij jouw interieur? In dit artikel inspireren we je met opties om fraaie, opvallende of juist bescheiden automatten samen te stellen.

Kun je online automatten op maat bestellen?

Online automatten op maat bestellen gaat in slechts een paar eenvoudige stappen:

  • Ga naar de website van een automattenspecialist, bijvoorbeeld Mijnautomatten.nl;
  • Vul het merk en model van je auto (of alleen je kenteken) in;
  • Kies het materiaal en de kleur van je matten;
  • Kies daarna de randafwerking van je matten, en nogmaals een kleur;
  • Laat de automatten thuisbezorgen.

Nu kun je weer fris en fruitig de snelweg op.

Naaldvilt automatten bestellen

Zoek jij automatten met een stoer uiterlijk? Als je naaldvilt automatten van dichtbij bekijkt, zie je allemaal kleine luisjes die de matten een grove, robuuste uitstraling geven. Naaldvilt automatten zijn sterk en functioneel en hebben een voordelige prijs/kwaliteitsverhouding. Ze worden afgewerkt met garen of een geweven band. Voor een beetje extra fleur laat je de matten afwerken in je favoriete kleur, zoals roze, oranje of geel. Zo passen je automatten niet alleen bij je interieur, maar ook bij je persoonlijkheid.

Velours automatten bestellen

Als een machine met kleine naaldjes lusjes uit de stof trekt die daarna worden doorgesneden, noemen we dat tuffen. Dit is precies wat er met velours gebeurt. Het is een getufte tapijtsoort die zacht aanvoelt en een luxe uitstraling heeft. Door de hoge vuilopnamecapaciteit zien velours automatten er langdurig schoon uit. Als je het een tijdje erg druk hebt, kun je het intensief schoonmaken van je interieur daarom nog even een week of twee uitstellen. Daarbij zijn velours automatten ook nog eens enorm geschikt als je een beetje kleur in je auto wilt halen. Je kunt namelijk kiezen voor blauw of rood materiaal, of juist voor klassiek zwart met een gele, groene, rode of blauwe rand.

Rubber automatten bestellen

Een echte klusser stapt vaak met vieze schoenen de auto in. Kies jij voor rubbervloermatten, dan is dat helemaal geen probleem. Rubber heeft het voordeel dat je het makkelijk met een doekje afneemt, waardoor het tegen allerlei soorten vuil is opgewassen. Regent het of valt er zelfs sneeuw? Na je rit maak je even snel je matten schoon. Op deze manier gaan je automatten langer mee.

Weet jij al wat voor soort automatten jij op maat laat maken? Bestel ze eenvoudig online, en voor je het weet heb je een nieuwe set in huis. Ze passen precies in je auto, hebben jouw favoriete kleur en geven het interieur van je auto een frisse tint. Zo wordt je interieur iets om mee te pronken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *