Maak de kastenwand af met een decoratieve boekensteun!

Een luxe kastenwand geeft je interieur pas echt allure. Een blikvanger van muur tot muur en van de grond tot aan het plafond, voor je woonaccessoires en mooiste boeken. Je stopt ‘m bij voorkeur niet helemaal vol, bij kastenwanden geldt het principe less is more. Per vak 1 mooie vaas of kunststuk. Per plank enkele mooie boeken. Om deze boeken op hun plek te houden kun je het best een boekensteun kopen. Boekensteunen zijn niet alleen erg handig, maar een decoratieve boekensteun is vaak ook net de finishing touch om jouw kastenwand helemaal af te maken.

Wat voor boekensteun kies je?

Wil je het rustig houden, kies dan voor één kleur en het liefst zo neutraal mogelijk. Hiermee behoud je de eenheid. Heb je een lichte kastenwand, kies dan voor lichte boekensteunen. Op dit moment zijn donkere kastenwanden erg populair. Hier past een zwarte boekensteun erg mooi bij. Zwarte boekensteunen heb je in verschillende uitvoeringen, van minimalistisch tot robuust en stuk voor stuk zijn het bijna kunstwerken op zich. En dat is in een kast met kunst, natuurlijk extra bijzonder.

Een boekensteun passend bij het soort boek

Een originele manier om je mooiste boeken te etaleren is door ze te ondersteunen met een bijpassende boekensteun. Heb je een mooie collectie kookboeken? Dan is een boekensteun met het silhouet van een chefkok zeer geschikt. Afhankelijk van het thema van je boeken, zijn er meestal best veel bijpassende boekensteunen verkrijgbaar. Voor de meest uiteenlopende onderwerpen kun je wel en originele boekensteun vinden. Marilyn Monroe boekensteunen voor je filmboeken, James Bond exemplaren voor je spannende boeken en een romantische setje met Romeo en Julia voor al je romans. Dat staat niet alleen erg mooi, je kunt zo ook in één oogopslag al je boeken gemakkelijk terug vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *