Koop slim, koop refurbished

Voor een echte klusser is het de normaalste zaak van de wereld om iets te repareren. Vaak is het namelijk veel goedkoper om iets te herstellen dan nieuw te kopen. Daarbij is het vele malen duurzamer om iets een tweede leven te geven, dan om nieuwe materialen te verbruiken. In veel gevallen klinkt dit ook door in het dagelijks leven. Zo krijgt een auto met een paar jaar op de teller een grondige opknapbeurt, om vervolgens nog voor jaren rijplezier te zorgen. Voor huizen geldt hetzelfde. En als een piano een opknapbeurt nodig heeft wordt deze gereviseerd. Toch zijn er producten waar we nog makkelijk diep voor in de buidel tasten. Zo zijn de devices van Apple ontzettend geliefd, maar is dat niet vanwege de torenhoge prijs. Eerlijk is eerlijk, wie een smartphone of tablet zoekt, komt al snel uit bij Apple.

Apple is ultiem

De geweldige designs, krachtige chips en stabiele gesloten softwareomgeving, zorgen ervoor dat de devices van Apple al sinds jaar en dag erg in trek zijn. Ze hebben de wereld van de mobiele devices dan ook volledig op z’n kop gezet. Zo wisten ze met de iPhone de smartphone-wereld voorgoed te veranderen en hebben ze met de iPad antwoord gegeven op een handzaam maar veelzijdig apparaat tussen een smartphone en computer in.

Bespaar met refurbished

Kortom, we begrijpen maar al te goed dat je op zoek gaat naar een Apple device als je toe bent aan een nieuwe smartphone. Echter begrijpen we het ook goed dat dit aanslag kan zijn op je budget. Hierop is gelukkig een antwoord.

Zoals we allerlei zaken repareren en een tweede leven geven, is dit ook mogelijk met Apple iPhones. Het antwoord hierop refurbished iPhones. Als je bijvoorbeeld een refurbished iPhone X koopt, bespaar je ten minste 60%. Daarbij geniet je ook nog eens van 2 jaar garantie. Tenminste, als je kiest voor een erkende refurbished aanbieder. Het Keurmerk Refurbished is een kwaliteitslabel dat zorgt voor een betrouwbare aankoop.

Forza was één van de eerste partijen met het Keurmerk Refurbished. Bij Forza vind je een groot gamma refurbished Apple devices. Hierdoor is er voor ieder budget en type gebruik wel een device te vinden. Zowel de meest recente modellen als oudere modellen vind je in de webshop van Forza terug. Of je nu kiest voor de iPhone 13 Mini of een iPhone 11 refurbished bij Forza, je ontvang je aanwinst al de volgende werkdag in huis inclusief gratis nieuwe laadaccessoires en 2 jaar garantie.

Dankzij het Keurmerk Refurbished heb je bij aangesloten partijen de keuze uit uniforme product gradaties. Hierdoor kun je nog eens tientallen euro’s extra besparen. Een iPhone met de gradatie ‘zichtbaar gebruikt’ is namelijk goedkoper dan een iPhone met de gradatie ‘Zo goed als nieuw’. Dit is ontzettend handig als jij een klein krasje op het toestel niet erg vindt, omdat je weet dat dit tijdens het klussen geheid toch wel zal ontstaan. Op deze manier bespaar je nog meer op jouw volgende iPhone. Neem gerust eens een kijkje forza-refurbished.be en laat je verrassen door het grote gamma iPhones en iPads.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *