Veilig opslaan en vervoeren van al je goederen

Haal alles uit je opslag én je goederen met de juiste middelen. Om van bewaren en transporteren een doodeenvoudige klus te maken, heb jij een Big Bag nodig.

Hoe groter je onderneming, hoe groter je voorraad aan goederen. Tenminste, ervan uitgaande dat je een verkopende partij bent of altijd over voldoende producten en materialen moet beschikken om zelf te gebruiken. Hoe het ook zij, je zult met een boel verschillende grondstoffen en materialen in aanraking komen die allemaal op een andere en geheel eigen manier behandeld moeten worden. En om dat hele proces een beetje overzichtelijk te houden, kun jij wel wat hulp gebruiken. En die is er nu gelukkig, in de vorm van een Big Bag!

Dat klopt eigenlijk niet helemaal, want het concept hiervan gaat al een behoorlijk tijdje mee. Maar veel ondernemers hebben nog steeds niet alle voordelen ervan goed op een rijtje staan. Gelukkig zijn wij er, want wij gaan je uitgebreid uitleggen waarom een Big bag ook voor jouw bedrijf onmisbaar is. Ga er maar eens even voor zitten!

Diverse manieren van inzetten

Dat klopt. Voor allerlei verschillende producten en grondstoffen kun jij een Big bag gebruiken. Dat wil zeggen, je hebt er wel verschillende soorten voor nodig. Maar de toepassing van al deze uiteenlopende types helpt je wel je opslag voorraad overzichtelijk te houden. Producten die licht en lucht juist wel of niet nodig hebben, kunnen in de daarvoor bestemde Big Bags worden gedeponeerd en vervolgens opgeslagen. Zo blijven je goederen in perfecte staat! Dat komt jouw onderneming én je eventuele klanten alleen maar goed uit. Zelfs Big Bags voor afvalstoffen zoals asbest zijn verkrijgbaar. Bij dergelijke modellen wordt op de zijkant aangegeven dat er voorzichtig met de inhoud moet worden omgegaan.

Ook handig: je kunt Big Bags gerust meerdere keren gebruiken. Komen ze even niet van pas, dan sla je ze op. Ze nemen namelijk heel weinig ruimte in.

Super gemakkelijk transporteren

Big Bags worden standaard voorzien van hengsels en soms ook van los- en laadslurven. Dat maakt vullen, ledigen én optillen met de speciaal daarvoor bedoelde apparatuur heel gemakkelijk. Bovendien hoef je je om het gewicht van de inhoud geen zorgen te maken. Big bags worden gemaakt van de meest stevige kunststof. Deze wordt strak in elkaar gevlochten, zodat er altijd sprake is van een optimaal draaggewicht. Bovendien wordt de inhoud beschermd door de speciale voering.

Opvallend genoeg

Kan haast niet missen dan dat je wel eens een Big Bag langs de weg hebt zien staan. Die is dan ingezet als een soort van wal rond een drassig stuk grond of als andere versteviging bij een plek waar gebouwd of gerenoveerd wordt. Wil jij Big Bags ook op een dergelijke manier toepassen? Wees dan verstandig en laat je naam, huisstijl en contactgegevens erop drukken! Zo leren veel meer mensen jouw onderneming kennen en zal jouw klantenbestand zich vanzelf uitbreiden. Oftewel, tel uit je winst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *