Wat voor soorten werkschoenen zijn er?

Zoek jij geschikte schoenen voor een bepaalde baan die je uitvoert en weet je niet goed welk soort schoenen hierbij geschikt is? klik hier dan voor meer informatie van verschillende soorten schoenen, waaronder de beste opties die je bij jouw baan kan hebben, hoe fysiek zwaar of licht dan ook! 

Werkschoenen bij veel voetenwerk

Bij veel voetenwerk zijn sportieve schoenen van bijvoorbeeld een merk als Puma uiterst geschikt. Puma heeft een specifieke afdeling in hun productie voor bepaalde werkschoenen, inclusief schoenen met veel grip voor gladde omgevingen, of bijvoorbeeld schoenen met een fijne zool om op te lopen als je veel loopt. De specifieke afdeling voor deze Puma Safety schoenen is te vinden op de website van bijvoorbeeld winkels als arboss.nl, waarbij je verder kan kijken op allerlei soorten schoenen die ze hebben. Zo hebben ze de s1p, die zijn bedoeld voor wat zwaarder werk met een stalen neus en ondoordringbare zool. In de logistiek en andere bouwtechnieken sectoren kan je deze schoenen perfect toepassen op werk. Toch is voor veel voetenwerk iets met stevige en comfortabele zolen beter, waar je met Puma s3 een heel eind komt. Deze schoenen hebben ook een ondoordringbare zool, maar ook schoenen met veel grip waardoor je moeilijk uitglijdt. 

Voor zwaar fysiek werk

Voor zwaar fysiek werk kan je ook prima bij arboss.nl terecht, bijvoorbeeld in de shop kun je meer van hun Redbrick producten vinden! Deze zolen hebben een ondoordringbare laag en een neus die je zowel in staal en rubber kan vinden. Redbrick is een fijn merk voor zowel mannen- als vrouwen schoenen, waarbij je het niet zo gek kan bedenken met specifieke eisen of je kan het wel op hun site vinden. Naast Puma is Redbrick dus ook een prettig merk om fysiek zwaar werk mee te verrichten, zoals eerder benoemd bijvoorbeeld in de logistiek of andere bouwsectoren. 

Meer inspiratie vind je op: https://www.arboss.nl/merken/redbrick/ 

Waarom veilige schoenen nodig?

Nu vraag je je misschien af, waarom zou je veilige schoenen nodig hebben voor je werk als je het tot nu toe telkens hebt uitgehouden op (noem maar welke naam van onveilige schoenen dan ook). Het is zowel beter voor de ontwikkeling van je voet gebaseerd op je werkpatroon als dat het veiliger is om speciale werkschoenen te vinden, waaronder dus de schoenen van Puma Safety of Redbrick via gespecialiseerde sites als arboss.nl. Arboss.nl biedt naast een volledig profiel met specifieke details van schoenen een geschikt consult per werk die jou ook veel kan vertellen over de geschiktheid van de schoen bij jouw werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *