Gezellig gaan kamperen

Het wordt tegenwoordig steeds minder populair; kamperen. Het is eigenlijk erg leuk en vooral heel erg gezellig. Niet alleen met je gezin of familie, maar ook met vrienden of vriendinnen. Wat kleine tentjes en een kampvuur, meer heb je niet nodig. Of wel?

Stroom

Niks gaat meer zonder telefoon of laptop. Tegenwoordig werkt ook bijna iedereen digitaal, zelfs middelbare scholen overwegen de overstap naar laptops. Dan heb je natuurlijk wel stroom nodig. Je telefoon, laptop, computer, etc. moet worden opgeladen. Er bestaat een camping stekker. Deze hebben een speciale aansluiting zodat jij een verlengkabel hebt die kan worden gebruikt op een camping. Er zijn een aantal aanbieders uit deze branche. Een daarvan is Luxya Cabling. Dit is een Belgisch bedrijf die tegen een goede prijs deze camping stekkers aanbiedt.

Luchtbed en pomp of matras

Het is natuurlijk fijn als je in die tent ook ergens op kan slapen. Maar neem je dan een matrasje mee. Je hebt van die opvouwbare matrassen, die zijn handig mee te nemen en dat scheelt een hoop werk. Je kunt natuurlijk ook een luchtbed meenemen met een pomp. Je hebt handmatige pompen, maar ook elektrische, dus als je een camping stekker hebt meegebracht, dan kun je je luchtbed oppompen met een elektrische pomp. Het is daarnaast ook fijn om een slaapzak mee te nemen. Waarom per se een slaapzak? Als jij een deken meeneemt, dan is het ook wel zo fris om een hoeslaken mee te nemen. Dat kost best wel wat ruimte en dan moet je je luchtbed of matras ook nog opmaken.

Zaklamp

Mocht je nou op de camping weinig licht hebben is het erg handig om een zaklamp bij te hebben. Zo kun je ‘s nachts ook meer zien als je bijvoorbeeld naar het toiletgebouw moet om naar het toilet te gaan. En het is gewoon fijn dat je altijd een extra lamp bij hebt, mocht bijvoorbeeld je telefoon leeg zijn of kapotgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *