In een rock ‘n’ roll hotel slapen? Dat kan op Ibiza!

Ibiza heeft velen hotels, maar wat is nou echt een gaaf Ibiza hotel? Dat is toch wel echt Pikes Ibiza. Dit hotel is een karakteristiek hotel met een rock ‘n ‘roll geschiedenis wat dit hotel zo fantastisch maakt. Dit is in 1970 opgericht door Wijlen Tony Pike. Daarom ook de naam Pikes.  Al een heel decennia verwelkomt Pikes gasten zoals: Tony Curtis, Grace Jones, SPandau Ballet en Bon Jovi en George Michael en Freddie Mercurry.

Wat maakt Pikes zo bijzonder?

Pikes Ibiza is een van de onaangetaste plekken die nog steeds het authentieke verhaal van Ibiza bevordert. Het hotel is wereldwijd bekend en gekenmerkt om de gastvrije sfeer. Dit hotel heeft diverse prijzen gewonnen en een aantal keren uitgeroepen tot het beste hotel.

Welke faciliteiten heeft het hotel?

Het zwembad is het hart en ziel van het hotel geweest, dit ligt centraal gelegen en er zijn op meerder verdiepingen terrassen. Daarnaast zijn er ruime ligbedden aanwezig. Schaduwrijke chill-out hoeken door de gigantische rode krokodil en is er een DJ-Booth aan het zwembad. Daarnaast is er ook een sportfaciliteit aanwezig zoals een felroze baan waar je kunt tennissen.

Het bekende bekroonde restaurant is voor iedereen toegankelijk. Dit is de plek waar je moet zijn voor: Fantastische feesten, decadente etentjes met chef-kok Lee Milne. Overdag staat het in teken van Love Food Ibiza Brunch, samengesteld door Tess Prince.

De club Freddies / Chez Fez

Deze clubruimte heeft veel karakter, Freddies, is genoemd ter ere van de beroemdste voormalige gast van de kamer. De luxe hotelsuite is veranderd naar een feestlocatie. Dit is de ideale locatie om te dansen of om nieuwe mensen te ontmoeten. Spikes is waar het avontuur begint. Wie weet wil je er nooit meer weg of keer je elk jaar terug hier naartoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *